Do(a)r de Romania Condica de sugestii si reclamatii

Anul I, Nr. 8
2 august 1999

Dor de Romania - numarul anterior      Dor de Romania - numarul urmator

Cititi CARTEA DE OASPETIAPROPO - La ordinea zilei în Romania
POSTALIONUL CU NOUTATI - Ce e nou pe situl nostru
MEANDRELE CONCRETULUI - Reportaje, anchete
COCLAURI - Albumul cu peisaje
POEZIA SALVEAZA ROMÂNIA - O antologie sui-generis de poezie româneasca
STELE VERZI - Eclipsa 99 si alte chestiuni celeste
SENIORII IMAGINATIEI - SF & F românesc
PREA MARI PENTRU O TARA ATÂT DE MICA - Sportivii români, ambasadori fara portofoliu
CA LA MAMA ACASA - Gastronomie româneasca
BUN ÎI VINUL GHIURGHIULIU - Cântece românesti de petrecere si de inima albastra
Cititi CARTEA DE OASPETI
PAGINA VOASTRA - Publicati în DO(a)R DE ROMÂNIA
COLECTIA revistei DO(a)R DE ROMÂNIA

Impresii 

31 iulie 1999

Impresii : Asa un site unge sufletul !!!

Salutari din Germania :-)

Willy Otto Peck, willypeck@hotmail.com
Germania

27 iulie 1999

Sugestii : Nu vă lăsați! Aveți o pagină de calitate, cu grafică și conținut bun. Treziți spiritul român în inimile celor care vizionează aceste pagini. Puterea este în mîinile voastre.

Impresii : O pagină de calitate. Este cazul ca și noi românii să avem pagini dedicate, numai în limba noastră și numai pentru poporul nostru.

Românii sunt dezbinați și dacă există ceva care poate să ne unească, fie că ar fi pagini de internet sau emisiuni TV..., atunci să folosim aceste mijloace pentru a încerca să știm cine suntem, de unde venim și încotro mergem. Eu nu am fost mare patriot înainte, dar văzând că alte nații sunt unite și țin unii la alții, am zis: Măi, da' ce??... noi avem râie? Doar suntem același neam, avem același sânge!

Români de pretutindeni... UNIȚI-VĂ !

Adrian
Chicago, USA
Romanian Dude

26 iulie 1999

Impresii : M-a impresionat placut revista dvs. si bineînteles ca mi-a adus roua pe gene când am revazut unele imagini, sau când am citit unele rânduri.

Oricat am fi de departe, unii dintre noi (si cred ca cei mai multi) pot spune cu mândrie ca sunt români. Da, mi-e dor de Romania, caci este tara mea pâna când voi închide ochii; mi-e dor de limba mea, caci cu ea m-am nascut si o folosesc oriunde am ocazia; merg sa-mi vad rudele si meleagurile de câte ori pot, si ma doare când vad cicatricile comunismului, care nu numai ca au ramas permanente, dar sunt parca adâncite si mai mult pe sufletele oamenilor de goana permanenta dupa bani, putere si avutie.

Sufletul trebuie sa ne fie bogat, restul...

Mariana Nicolae
USA

23 iulie 1999

Impresii : Hello Val,

Iti multumesc pentru email si mi-a facut mare placere sa navigez in situl ce mi-ai trimis. Nu am avut mult timp sa citesc in detaliu, dar mi-a placut foarte mult sectia "De la voi". Eu consider ca este foarte important sa ai posibilitatea de a tine legatura cu toti cei care s-au nascut ori au ceva de a face cu Romania, indiferent de nationalitate. Mai ales in strainatate iti face o deosebita placere sa afli vesti, sa intalnesti oameni si sa aveti un subiect comun. Asa ca, felicitari si sincer doresc sa continuati acest proiect cu mult succes.

Eu in zilele acestea am terminat sesiunea intr-o facultate cu profil "Business International" si acum incep sa lucrez in domeniu. Este foarte interesat sa vezi ca in lumea larga, oriunde mergi, noi, care suntem europeni, suntem apreciati pentru studiile facute acasa. Aici sistemul scolar este foarte diferit si multi sunt de acord ca scoliile noastre sunt cu mult mai serioase. Transmit tuturor care acum sunt la scoala ca merita osteneala de-a dedica mai mare atentie pentru studii si limbi straine.

Multumesc inca o data pentru vesti si astepti in continuare noutati din partea voastra.

Cu mult drag,

Georgie Balogh
USA

15 iulie 1999

Impresii : Am citit povestirile scrise de Rudi Kvala. Martusrisesc ca nu am habar cine este, voiam sa spun doar ca sunt superbe.

Eli
Irlanda

 

sus

Dor de Romania - numarul anterior      Dor de Romania - numarul urmator

Anul I, Nr. 8
2 august 1999

Gazduire Web - Hosting